728×90 – glava
728×90 – glava
Smrtna žrtev v prometni nesreči v Novi vasi pri Ptuju

Smrtna žrtev v prometni nesreči v Novi vasi pri Ptuju

Iz PU Maribor so sporočili, da se je v kraju Nova vas pri Ptuju, na regionalni cesti Ptuj – Lenart pripetila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena osebno in tovorno vozilo. Voznik osebnega avtomobila je umrl. 

Na kraj so bili napoteni reševalci, gasilci in policisti. Po dosedanjih podatkih, sta bila v prometni nesreči udeležena samo oba voznika, voznik osebnega avtomobila pa je v prometni nesreči umrl. Ogled kraja prometne nesreče bodo opravili policisti Postaje prometne policije Maribor, več podatkov pa bo znanih po ogledu.

Izvedeli smo, da je 49-letni voznik osebnega vozila iz okolice Ptuja na ravnem, preglednem delu ceste, zapeljal preko prekinjene črte na nasprotno smerno vozišče, po katerem je v tistem trenutku pravilno iz smeri Ptuja proti Lenartu pripeljal voznik tovornega vozila, 57-letnik iz okolice Lenarta. Voznik osebnega vozila je silovito trčil s sprednjim levim delom v sprednji levi del tovornega vozila. Po trčenju je osebni avto odbilo izven vozišča, prav tako je izven vozišča zapeljalo tovorno vozilo, in sicer zaradi poškodb sprednjega levega kolesa. V nesreči voznik tovornega vozila ni bil poškodovan, voznik osebnega pa je dobil tako hude telesne poškodbe, da je umrl.

Foto: Radio Slovenske gorice

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X