728×90 – glava
728×90 – glava
FOTO: Flora, Poroka ali Altermed? V Celju vse troje!

FOTO: Flora, Poroka ali Altermed? V Celju vse troje!

Sejemska sezona v Celju se je tudi letos začela s tremi spomladanskimi sejmi FLORA, POROKA in ALTERMED. Sejemsko ponudbo pa je dopolnila še mednarodna prodajna razstava in največje regijsko srečanje čebelarjev ApiSlovenija. V treh dneh se je predstavilo 426 razstavljavcev iz 12 držav.

Vse za vrt in dom, srečo in zdravje

Čas je kot nalašč za sejemsko ponudbo, ki jo prinašajo ti trije sejmi. Namenjeni so vsem, ki imajo radi lep dom, okolico, vrt in obožujejo cvetje; vsem, ki skrbijo zase, za svoje zdravje in dobro počutje; vse , ki stopajo na novo, skupno življenjsko pot.

Za ljubitelje cvetja
Sejemsko dogajanje je letos zaznamovala 20. obletnica sejma Flora. Ta sejem je bila odlična priložnost za ugodne nakupe najboljših semen, sadik in zelišč, sadnega in okrasnega drevja, trajnic, eko sadik zelenjave dišavnic. Na voljo je bilo veliko opreme za vrtnarjenje in vrtne mehanizacije. V tem delu sejma so se predstavili tudi mladi cvetličarji in vrtnarji, ki so se pomerili v izdelavi cvetlične kreacije in izdelavi šopka.

Vse za najsrečnejši dan
Sejem Poroka je prinesel top poročne trende. Na enem mestu ste že štirinajstič lahko našli vse, kar potrebujete za svoj najsrečnejši dan; skrbno izbran prstan in pravo obleko, čudovit šopek in cvetlično dekoracijo, lahko ste izbrali prevozno sredstvo, pravega fotografa, pa poročni meni in seveda torto.

Nikar ne pozabite na svoje zdravje
Sejem Altermed je minil v znamenju razprave o konoplji, čebelarke in čebelarji so pa lahko izbirali med doslej najbogatejšo ponudbo opreme in materialov za čebelarjenje. Sejem je prinesel zdravo kuhanje in zdravilne tehnike, zelišča, začimbe in superživila, vse kar spada k zdravemu načinu življenja.

Sejme Flora, Poroka in Altermed v Celju je obiskala Romana Drumlič in za vas je vtise strnila v fotogaleriji.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X