728×90 – glava
728×90 – glava
Terme Benedikt na tretji dražbi predvidoma za slab milijon

Terme Benedikt na tretji dražbi predvidoma za slab milijon

Po drugi javni dražbi omenjenih term, ki je bila v prvi polovici februarja in na kateri ni bilo nobenega potencialnega ponudnika, se konec maja ali junija predvideva že tretja. 

Kot je za naš medij povedala Milena Sisinger, stečajna upraviteljica CM Celje, je na sodišče že bil posredovan predlog za prodajo na 3. javni dražbi.

Predlagana izklicna cena je 983.606,56 evrov, plus davek na dodano vrednost. Cena in način prodaje sta usklajena z ločitvenim upnikom, Probanko. Čakamo torej sklep sodišča o prodaji. Po pravnomočnem sklepu bo razpisana 3. Javna dražba – predvidoma konec maja ali junija 2015,” napove Sisingerjeva.

Kupci običajno čakajo na naslednje dražbe, ko je kupnina manjša 

Na prvi dražbi, ki je potekala lani poleti in na kateri prav tako ni bilo ponudnika, so terme ponujali za 1,8 milijona evrov, plus davek na dodano vrednost. Izklicna cena na drugi dražbi je bila že za petino manjša, a kljub temu ni pristopil noben ponudnik. Po informacijah, namreč kupci običajno čakajo na naslednje dražbe ali na zbiranje ponudb, ko je kupnina že bistveno manjša.

O tej zgodbi bomo v prihodnje še poročali.

Foto: splet 

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X