728×90 – glava
Vandranje: Kulturni dom v Pekrah se smeji

Vandranje: Kulturni dom v Pekrah se smeji

Romana in Maks sta danes v okviru oddaje Kam pa danes vandrava obiskala kulturni dom v Pekrah. Zakaj? Ker se tam ta konec tedna (v nedeljo, 29. marca) zaključuje že 11. Festival komedije. 

29. marca zaključek festivala in podelitev priznanj

Turistično društvo Pekre je organizator že 11. Festivala komedije. Gre za festival amaterskih dramskih skupin, ki se je začel 6. marca in traja vse do vključno 29. marca, ko bo podelitev priznanj in razglasitev najboljše komedijantke ter najboljšega komedijanta, kakor tudi za najboljšo komedijo po izboru strokovne in občinske žirije.

Ob tej priložnosti so medse povabili zelo znanega in uveljavljenega komedijanta Romana Končarja, s predstavo Trpimir s podnaslovom Izpoved normalnega norčka.

V tekmovalnem delu še domačini in Ljutomerčani 

Letos se na Festivalu komedije v Pekrah predstavlja osem izbranih amaterskih dramskih skupin. Večina predstav je že bila odigranih, dve pa bosta na ogled še ta petek in soboto. V petek bo zbrane v dvorani v Pekrah poskušala nasmejati domača gledališka skupina KD Pekre – Limbuš s predstavo Da te kap, v soboto pa bo na ogled predstava Politična poroka, ki so jo naštudirali v KD Ivan Kavčič iz Ljutomera. Obe predstavi se bosta pričeli ob 19. uri.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X