728×90 – glava
728×90 – glava
Kramberger: “Še vedno izkazujemo terjatev do države, v višini 500 tisoč evrov”

Kramberger: “Še vedno izkazujemo terjatev do države, v višini 500 tisoč evrov”

Občinski svet Občine Lenart je minuli četrtek na tretji redni seji potrdil zaključni račun lanskoletnega občinskega proračuna. 

Na seji so obravnavali še zaključni račun, ki izkazuje, da so imeli v lanskem letu prihodkov nekaj manj kot 7 milijonov, na koncu leta pa so na računu imeli slabega pol milijona evrov.

Še vedno pa izkazujemo terjatev do države, v višini 500 tisoč evrov, ker še vedno nismo dobili vseh plačil za projekt celovite oskrbe Severovzhodne Slovenije s pitno vodo,” dodaja Kramberger in upa, da bodo ta sredstva dobili do avgusta letos, saj bi na ta način lahko ta projekt v celoti zaključili, hkrati pa konsolidirali finančno stanje. 

Ob tem so lenarški svetniki obravnavali še elaborat o oblikovanju cen ravnanja s komunalnimi odpadki za leto 2015, ki so ga tudi potrdili, kar pomeni, da se cene komunalnih storitev ne bodo spremenile. Sprejeli so še sklep o soglasju k ceni socialno varstvene storitve pomoč družini na domu. Na dnevnem redu pa je bil tudi letni program športa v Občini Lenart za leto 2015. 

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X