728×90 – glava
728×90 – glava
Lenart: V industrijski coni prodano še eno zemljišče

Lenart: V industrijski coni prodano še eno zemljišče

Poročali smo že, da se je v industrijski coni v Lenartu vendarle začelo premikati, zemljišča dobivajo investitorje. Sedaj je, sicer neuradno, znan tudi drugi kupec enega od zemljišč. To naj bi bil Franc Kurnik, podjetnik iz Spodnje Voličine, ki se ukvarja z avtoprevozništvom. 

Omenjeni podjetnik bi tako naj postal lastnik zaključene celote sedmih parcelnih številk oziroma gradbene parcele v skupni površini 11 tisoč 862 kvadratnih metrov. Na omenjeni parceli naj bi zgradil parkirišča, avtopralnico za tovorna vozila, skladišče in manjšo poslovno stavbo.

Državna podjetja bodo na tem mestu zdaj lahko postavila tudi transformatorsko postajo in območje opremila z elektriko. Lenarški župan Janez Kramberger z uspešnimi investitorji in gradnjami še upa, da se bo v prihodnje odprlo tudi kakšno novo delovno mesto. 

Gradnja kompleksa že poteka

Uradno pa je znani investitor iz Lenarta, frizerski studio Jelka Špandl s.p., ki je z gradnjo kompleksa že pričel. Tako se obeta nova mehanična delavnica, avtopralnica, vulkanizerstvo in manjši gostinski lokal. 

 

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X