728×90 – glava
728×90 – glava
Dobrodelna prireditev za Denisa Krambergerja v Gornji Radgoni

Dobrodelna prireditev za Denisa Krambergerja v Gornji Radgoni

K akciji zbiranja pomoči za nujno operacijo Denisa Krambergerja so se pridružili tudi radgonska Občina, tamkajšnja osnovna šola, Krajevna skupnost in KD Harmonikarski orkester. 

V nedeljo, 12. aprila, ob 17.00 uri se bo namreč v avli radgonske osnovne šole odvil koncert na katerem bodo, med drugim, nastopili Nika Zorjan, kvintet Aeternum, Take Nine Orchestra, tudi Samo Budna

Nedavno so svojci Denisa, ki je zbolel za hudo boleznijo – tumor možganskega debla, sprožili akcijo zbiranja pomoči za njegovo operacijo v ZDA, za katero je potrebno zbrati vsaj 260 do 300 tisoč evrov. Denisu je na pomoč priskočila vsa država. 

Operacija, ki je po napovedih 95 odstotna, možna le v ZDA

33-letni Denis, sicer filmski igralec, glasbenik, D.J., moderator, tudi koproducent in podjetnik, je trenutno v bolnišnici v Avstriji. V boju za zdravjem se je Denis pred nedavnim znašel tudi na znani kliniki v ZDA, v prestolnici Arizone, Phoenixu. Ugledni in svetovno priznani zdravnik omenjene klinike, dr. Robert F. Spetzler, je po prvem pregledu Denisu napovedal 95 odstotno možnost ponovne ozdravitve, poroča mojkraj. 

Avstrijska zdravstvena zavarovalnica še preučuje možnosti za plačilo operativnega posega in poznejšega zdravljenja, kar bo zneslo približno 300 tisoč dolarjev. Ob tem pa bo potrebno zbrati tudi veliko sredstev za spremstvo, ki pa ga zavarovalnica ne plačuje. Že dosedanji potek zdravljenja, s potovanjem in nabavo različnih pripomočkov, je presegel proračun Denisove družine. Tako ostane le še pomoč širše skupnosti, ki pa se iz dneva v dan vedno bolj izkazuje. 

KAKO LAHKO DENISU POMAGATE? 

Svoj prispevek lahko donirate na spodnji TRR: 

Račun Denis Kramberger
IBAN AT75 3800 0000 0630 5452
BIC RZSTAT2G
8130 Frohnleiten, Badgasse 11, Avstrija

ali 

na posebni račun Območnega združenja Rdečega križa Gornja Radgona 0234 1001 5035 528, sklic 162 – za Denisa. 

Pomagajte Denisu! Tudi sam je mnogokrat sodeloval pri humanitarnih akcijah, sedaj jo potrebuje tudi on! 

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X