728×90 – glava
728×90 – glava
Čeprav novi vrtec v Benediktu ne bo dokončan do jeseni, z vpisom otrok ne bo težav

Čeprav novi vrtec v Benediktu ne bo dokončan do jeseni, z vpisom otrok ne bo težav

Kot je za naš radio pojasnil benediški župan Milan Gumzar, novi vrtec sicer ne bo v celoti dokončan do jeseni, vendar pa zaradi tega ne bo bodo imeli večjih težav z vpisom otrok. 

V ospredju dokončanje vrtca in modernizacija ceste 

Gumzar je za naš radio komentiral 6. redno sejo občinskega sveta, ki je potekala v sredo, in med drugim pojasnil, da v lanskem letu niso prodali skoraj nič nepremičnin, so pa izpeljali investicije, ki so jih načrtovali. “Res pa je, da letos nismo načrtovali nekih novih investicij, saj moramo zaključiti tiste že začete, to pa je predvsem dokončanje vrtca in modernizacija ceste, ki pelje v naselje Sv. Trije kralji,” še pove župan. 

Z vpisom otrok ne bo težav

Kot je še dejal Gumzar, bo vrtec do neke mere končan do jeseni, sicer ne bo popolnoma opremljen, vendar pa “podatki kažejo, da zaradi tega v jeseni ne bomo imeli večjih težav z vpisom, tako da bomo znotraj šestih oddelkov, ki jih imamo zdaj tudi na razpolago, lahko zagotovili vstop otrok skoraj vsem, ki so dali vloge za sprejem,” še pristavi. 

Svetniki so na omenjeni seji še obravnavali zaključni račun lanskega občinskega proračuna in potrdili elaborat gospodarske javne službe oskrbe s pitno vodo, potrjena je bila cena storitve pomoč družini na domu, lokalni energetski koncept in informacija o pregledu varnostne situacije na območju občine Benedikt v letu 2014.

Foto: splet

 

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X