728×90 – glava
V tretjem življenjskem obdobju – Kristina Travnekar

V tretjem življenjskem obdobju – Kristina Travnekar

Ta teden smo v oddaji V tretjem življenjskem obdobju gostili vzgojiteljico v pokoju in nekdanjo vodjo vrtca Lenart Kristino Travnekar. 

Tisti, ki Kristino poznajo, vedo, da je zelo pozitivna oseba, in predvsem oseba, ob kateri se ne moreš izogniti pogovoru o otrocih in vzgoji. Ima namreč dolgoletne izkušnje na tem področju, to svojo pozitivno naravnanost pa je vnesla tudi v samo delovanje vrtca, ko je postala vodja.

In kdor zahaja v lenarški vrtec ve, da tam vlada eno pozitivno vzdušje, veliko je medsebojnega sodelovanja med vzgojiteljicami in vse se v bistvu vrti okrog otrok – in tako je tudi prav. Kristina Travnekar je sicer tudi prejemnica Srebrnega lenarškega grba za uspešno pedagoško delo na področju predšolske vzgoje, inovativno in uspešno vodenje otroškega vrtca Lenart, zasluge pri gradnji vrtca, delo na področju kulturne ustvarjalnosti in prispevek k razvoju lutkarstva v občini Lenart.

Je namreč tudi soustanoviteljica lutkovne skupine Pika, ki se je kasneje preimenovala v Lutkovno gledališče Pika. Če ste oddajo V tretjem življenjskem obdobju ta teden zamudili, vabljeni, da prisluhnete ponovitvi danes ob 18. uri na valovih našega radia. 

Foto: Foto arhiv Eko šole

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X