728×90 – glava
728×90 – glava
Dogodki in pojavi minuli vikend

Dogodki in pojavi minuli vikend

Maribor

Policisti PU Maribor so minuli vikend obravnavali 60 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 10 oseb pa je bilo telesno poškodovanih. Zaradi storitve hujšega prometnega prekrška so zasegli tri vozila.

V soboto se je v Podgorci zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Voznica osebnega avtomobila je med vožnjo zapeljala izven vozišča ter trčila v drevo. Zaradi hudih poškodb je umrla na kraju nesreče. 

Na področju kriminalitete so zabeležili 61 novih kaznivih dejanj, med katerimi prevladujejo tatvine in vlomi v razne objekte. Na področju kršitve javnega reda in miru pa so posredovali 26 krat. 

Radarsko kontrolo bodo danes pravljali na območju Ormoža in Maribora

Lenart 

Lenarški policisti so minuli vikend zabeležili tatvino denarja iz stanovanjske hiše na območju Cerkvenjaka, policisti za neznanim storilcem še poizvedujejo in zbirajo obvestila. Obravnavali so eno prometno nesrečo v Lenartu ter dva primera kršitve javnega reda in miru na območju Voličine. Prav tako pa so zabeležili poškodovanje tuje stvari, nezanani storilec je namreč poškodoval steklo na avtobusu. 

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X