728×90 – glava
V Palomi predstavili novo korporativno podobo družbe

V Palomi predstavili novo korporativno podobo družbe

V podjetju Paloma v Sladkem Vrhu so včeraj z dogodkom »Ustvarjamo trenutke. Delimo vizijo.« obeležili tradicionalno povezovanje z lokalno skupnostjo. 

Predstavili so novo celostno korporativno podobo družbe, ki predstavlja udejanjanje nove vizije Palome, da ponovno postane vodilna na področju visokokakovostnih higienskih papirnih izdelkov v regiji.

Opozorili na nujnost investicij v posodobitev in povečanje proizvodnje

 

Z ilustratorji in učenci Osnovne šole Sladki Vrh so v dopoldanskih urah okrasili zid ob vhodu v tovarno. Paloma je odprla vrata tudi za predstavnike lokalne skupnosti in svoje poslovne partnerje ter jim prikazala proizvodnjo papirja in konfekcijo novih produktov.

Posebej so izpostavili nujnost investicij v posodobitev in povečanje proizvodnje, kar je potrebno za razvoj tovarne. V tem letu načrtujejo investicije v višini 4,7 milijona evrov.

Dogodek zaključili s prijateljsko tekmo

 

Dan je zaokrožila tekma med NK Sladki Vrh in NK Maribor B, na kateri se je zbralo okrog tisoč obiskovalcev. Prijateljska tekma dveh ekip, ki jih omenjeno podjetje podpira že vrsto let, se je zaključila z zmago gostov z rezultatom 0:3. Tekme pa so se udeležili tudi nogometni zvezdniki, Marcos Tavares, Dare Vršič in Aleš Mejač ter direktor kluba NK Maribor Bojan Ban, tudi župan Občine Šentilj Štefan Žvab.

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X