728×90 – glava
728×90 – glava
FOTO: Obiskali smo našo letošnjo počitniško destinacijo v ČRNI GORI

FOTO: Obiskali smo našo letošnjo počitniško destinacijo v ČRNI GORI

V preteklih dneh smo obiskali našo letošnjo počitniško destinacijo. S tem smo prešli tudi v zadnjo fazo priprav na počitnice. Sedaj čakamo le še datum odhoda. 

Pretekli vikend smo se pridružili študijski ekipi TA Relax, ki se je podala na oglede črnogorske in albanske turistične ponudbe. Skupaj smo prispeli v Budvo in potem, ko so se oni podali naprej, smo se lotili ogledov, pogovorov in dogovarjanj. Tako je sedaj pravzaprav vse pripravljeno. Vemo, kje je kaj, kaj nas čaka in kje bomo kaj počeli. In vse to bomo na fotografijah, ki smo jih naredili, poskušali predstaviti tudi vam.

V objektiv smo poskušali ujeti vse tiste podrobnosti, ki vas zanimajo. Ogledate si lahko standardne sobe v hotelskem naselju Slovenska plaža, zunanjost in okolico objektov, pokukali pa smo seveda tudi v restavracijo. Zagotovimo vam lahko, da je bila hrana okusna in raznovrstna. 

Hotelsko naselje je tako veliko, da včasih pridejo prav tudi smerokazi, ki jih najdete na vsakem koraku. Od recepcije do sobe nas bodo hotelski delavci popeljali ob prihodu, do bazena, kjer sta tudi restavracija in allinclusive bar, bomo našli pot skupaj, ko se bomo, tako kot je to vsa leta v navadi, na začetku počitnic prvič srečali na spoznavni pijači dobrodošlice, plaža pa je potem le še nekaj korakov naprej. 

Vsekakor bo treba vsaj nekajkrat obiskati tudi tudi staro mestno jedro Budve, z ozkimi uličicami, neštetimi lokali, obzidjem in vsem, kar turista pritegne. Zagotovo je staro mestece pravi biser, ki ga bomo skupaj odkrivali.

Že sedaj je bil utrip v mestu, pa tudi na plaži, živahen in, kot kaže, se ob našem obisku obeta že prava turistična sezona. Domačini pravijo, da se pri njih vse skupaj prične že z aprilom in da je junija v Budvi najlepše, saj še ni tiste peklenske vročine, ki v juliju in avgustu nemalokrat preseže 40 stopinj celzija, pa tudi trava je prav zato še veliko bolj zelena.

Kaj naj še povemo? Treba bo z nami. Ne bo vam žal.

Več podrobnosti o naših počitnicah najdete tukaj. 

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X