728×90 – glava
728×90 – glava
V Benediktu dva vloma, lastniki oškodovani za več kot 9 tisoč evrov

V Benediktu dva vloma, lastniki oškodovani za več kot 9 tisoč evrov

Dogodki in pojavi zadnjih 24 ur. 

 

Lenart

Lenarški policisti so zabeležili en primer povoženja divjadi na relaciji Zamarkova – Lenart, prav tako so zabeležili še eno kaznivo dejanje poslovne goljufije, oškodovanec je bil namreč oškodovan v višini 900 evrov. Obravnavali so eno prometno nesrečo s pobegom, ki se je zgodila pri Lenartu na parkirnem prostoru. Neznani voznik je namreč poškodoval parkiran avto in odpeljal. 

Drzna tatvina v Benediktu

Neznanec je vlomil v skladiščne prostore podjetja v Benediktu ter odtujil 16 pnevmatik za tovorna vozila. S tem dejanjem je oškodoval lastnika za 9 tisoč evrov. Prav tako je neznani storilec v drugem gospodarskem poslopju odtujil električnega pastirja in 15 metrov električnega vodnika ter s tem lastnika oškodoval za 400 evrov. Za storilcem se še poizveduje, policisti sklepajo, da gre za isto osebo kot v prvem primeru. 

Maribor

Policisti PU Maribor so obravnavali 25 prometnih nesreč, v katerih sta se dve osebi lažje poškodovali, v ostalih nesrečah je nastala zgolj materialna škoda. Zabeležili so 23 novih kaznivih dejanj, predvsem premoženjske delikte.

Zaradi kršitve javnega reda in miru so policisti intervenirali šestkrat.

Radarsko kontrolo bodo danes opravljali na območju avtocest, Ruš in Maribora.

Fotografija je simbolična.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X