728×90 – glava
728×90 – glava
V okolici Lenarta vlomi v stanovanjske hiše

V okolici Lenarta vlomi v stanovanjske hiše

Dogodki in pojavi minuli vikend. 

Lenart

Lenarški policisti so zabeležili dva primera kršitve javnega reda in miru, prav tako so med vikendom prejeli lažno prijavo in zato prijavitelju izdali plačilni nalog.

Vlomi v okolici Lenarta

V Oseku je neznanec razbil okno stanovanjske hiše ter v notranjost vrgel pismo z grozilno vsebino. Prav tako so zabeležili vlom v Spodnjem Porčiču, kjer sta neznana storilca vlomila v hišo, v času ko je bil oškodovanec doma. Med njimi je prišlo do soočenja, pri tem je oškodovanec enega izmed storilcev udaril, medtem pa je drugi storilec oškodovanca poškodoval s solzivcem. Storilca sta pobegnila s kraja dogodka, policisti pa sedaj nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Ob avtocesti so policisti našli gostilniško blagajno, ki je, po ugotovitvah, izvirala iz vloma v Pernici, zato je bila predana policistom policijske postaje Šentilj, da so jo vrnili lastniku.

Maribor

Policisti PU Maribor so minuli vikend zabeležili 51 novih kaznivih dejanj, med katerimi prevladujejo tatvine,vlomi in poškodovanje tuje stvari. Obravnavali so 59 prometnih nesreč, v katerih je bilo 16 oseb telesno poškodovanih. Na področju javnega reda in miru so posredovali 59 krat, dve osebi so pridržali do streznitve. 

Radarsko kontrolo bodo danes opravljali na območju Maribora, Rač in Goriščnice

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X