728×90 – glava
728×90 – glava
Katja M s svežim singlom ANGEL MOJE POTI

Katja M s svežim singlom ANGEL MOJE POTI

V teh poletnih dnevih se Katja M predstavlja s čisto svežim singlom – ANGEL MOJE POTI, ki pa je nekoliko drugačen od predhodnih.

Tokrat se je odločila, da se pokaže v lahkotni in mirni baladi. Besedilo pesmi, pa je kar malce dvopomensko. Lahko ga razumemo kot ljubezensko zgodbo, če pa povrtamo malo globlje, pa lahko odkrijemo tudi sporočilo, ki ga Katja pravzaprav želi predati ljudem. Za besedilo in melodijo je ponovno poskrbela sama, avtor aranžmaja pa je Damjan Pančur.

Sicer pa ima Katja zdaj polne roke dela. Odločila se je za izvedbo dobrodelnega intuitivnega svetovanja, ki poteka prav danes v Srečni hiši v Lukovici. S tem dogodkom po pomagala tako ljudem, ki se za svetovanje odločijo, kot tudi otrokom iz socialno ogroženih družin, katerim bo ves zbran denar namenjen.

Pred kratkim pa je javnosti razkrila tudi svojo zgodbo, kako je pravzaprav pristala v vlogi intuitivne svetovalke:

»Že v zelo zgodnjem otroštvu sem doživela prvo zbližanje/srečanje z angeli. In od takrat dalje so bili del mojega vsakdana. Imela sem srečo, da me starši pri tem niso zatrli in označili za čudno. Razumeli so me in mi pri tem poskušali čim bolje svetovati. Ampak jaz vseeno nisem vedela, kaj točno vse to pomeni. Kaj točno naj počnem s tem svojim darom. Kako ga lahko uporabim. Od prvega srečanja z angeli se je moja resnica kar naenkrat začela razlikovati od resnice ostalih. Ker pa sem se bala biti nesprejeta in zatrta, sem to resnico poskušala čim bolj prilagoditi prepričanjem o resnici ostalih ljudi. In tako sem se od svoje resnice z leti vse bolj oddaljevala. Dogajanja zadnjega obdobja pa so me vodila, da začnem svojo resnico ponovno priznavati in jo upoštevati. Zdaj se zavedam, da ima vsak posameznik svojo resnico, ki ni enaka resnici nekoga drugega. Pomembno je le, da verjameš v svojo resnico. In ko verjameš vanjo, te ni več strah neodobravanj s strani drugih in se ne rabiš več dokazovati. Kar naenkrat se zavedaš, da ti tistega, kar nosiš v sebi, nihče ne more vzeti. Da pa sem prišla do vseh teh ugotovitev in začela ponovno razvijati svoj dar, pa je bilo potrebno ogromno dela in pa vztrajnosti. Zdaj, ko hodim po poti osvoboditve vseh bremen preteklosti, sem se odločila, da s svojim darom pomagam tudi drugim in jim pomagam najti njihovo resnico

Katja M torej predstavlja svojo novo pesem Angel moje poti, ki ji lahko prisluhnete na spodnji povezavi.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X