728×90 – glava
728×90 – glava
FOTO: Športno-rekreacijski center Polena stičišče različnih športov

FOTO: Športno-rekreacijski center Polena stičišče različnih športov

Športno rekreacijski center Polena v Lenartu je stičišče različnih športov in prizorišče številnih športnih dogodkov. Omenjeni športni center je naša ekipa izbrala za cilj ponedeljkove oddaje Kam pa danes vandrava

Ob samem vhodu v športni center so otroška igrala, ljubiteljem odbojke je na voljo odbojkarsko igrišče na mivki, na samem hipodromu, kjer sicer potekajo vsakoletne kasaške dirke, pa smo srečali tekače in rolerje. V senci dreves so na voljo fitnes naprave, sicer pa je v notranjem delu hipodroma tudi travnato igrišče za nogomet, kjer so v času našega obiska urejali namakalni sistem.

Dan športanja na Poleni

Športno rekreacijski center Polena je tudi prizorišče številnih športnih dogodkov. To soboto, 27. junija, bo tam potekal Dan športanja na Poleni. V okviru tega športnega dogodka bo potekal tek na 5 kilometrov, 10 kilometrov in otroški tek. V društvu Mladi do kraja in Študentskem klubu Slovenskih goric pripravljajo še turnir v odbojki na mivki in ulično košarko za košarkarske navdušence. V primerjavi z lanskim letom so razširili otroški kotiček, kjer bodo lahko ustvarjali naši najmlajši.

Zraven športa tudi zabava

Polena pa je tudi prireditveni prostor za različne ne-športne dogodke. Med drugim se na tem mestu vsako leto odvija Kmetijsko obrtniški sejem KOS, vsako soboto tudi Bolšji sejem. Tradicionalni so še Agatini dnevi v mesecu avgustu. Letos bodo ti potekali od 7. do 9. avgusta. V tem vikendu bodo nastopili Klapa Maslina, Ansambel Donačka, skupina Magazin in Ansambel Roka Žlindre. Nedelja pa bo tradicionalno minila v duhu velikih konjskih dirk.

Počitnice so pred vrati, tudi poletje se je že začelo, s tem pa tudi več priložnosti za športno udejstvovanje. Tudi na lenarški Poleni. 

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X