728×90 – glava
728×90 – glava
KMN Videm – Gostilna pri Maji postal državni rekreativni malonogometni podprvak

KMN Videm – Gostilna pri Maji postal državni rekreativni malonogometni podprvak

Ekipa KMN Videm – Gostilna pri Maji je minuli vikend v Piranu postala državni rekreativni malonogometni podprvak ter tako ubranila lanskoletni naziv prvaka. 

V izenačenem boju so jim morali po rezultatu 1:1 in kazenskih strelih premoč priznati ekipa Filovci, ki so tako drugouvrščeni. Tretji so bili ekipa Loška dolina.

Naziv najboljšega vratarja je pripadel Andreju Horvatu iz Vidma, ki je v finalu ubranil kazenska strela. Najboljši strelec je postal Darko Zorko, prav tako igralec KMN Videm. Za najkoristnejšega igralca (MVP) prvenstva je bil izbran Kristjan Kulčar, igralec Filovcev.

Najkoristnejši igralec prvenstva (MVP) Kristjan Kulčar, igralec Filovcev, je po tekmi dejal, da so morali priznati premoč Vidmu, saj so kot zmagovalci spodnjega dela tekmovanja (dvojni knockout sistem), morali v dnevu odigrati nekoliko več tekem.

Pomerilo se je 14 ekip

Na štirih nogometnih igriščih v Piranu se je med seboj pomerilo 14 najboljših rekreativnih malonogometnih ekip v Sloveniji. Tekmovanje je potekalo po sistemu dvojni knockout, kar pomeni, da so bile ekipe, ki se v prvem delu niso uvrstile naprej, razvrščene v spodnji del tekmovanja in se pomerile med seboj. Zmagovalna ekipa spodnjega sistema, Filovci, je bila tudi finalist. 

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X