728×90 – glava
728×90 – glava
Počitniški julij v knjižnici Lenart

Počitniški julij v knjižnici Lenart

Poletne počitnice so se začele s polno paro in tudi dogajanje v lenarški knjižnici je v tem času prilagojeno otrokom, ki imajo v juliju in avgustu več časa.

Tudi letos bodo poskrbeli za ustvarjalne urice, ki jih bodo otroci lahko preživeli v hladnem zavetju knjižničnih prostorov ali pa kar na prostem pred njo.

V juliju tako pripravljajo počitniške pravljične ustvarjalnice, in sicer vsako sredo od 10. do 11. ure in od 15. do 16.30 ure. To sredo se bo odvila delavnica Čas je za pirate in piratsko malico, v kateri se bodo otroci podučili o zdravi prehrani. 

Do konca julija bodo potem še tri pujske predstavile samostalnike in z otroci zaplesale, izdelali bodo piratsko ladjo, na eni izmed delavnic pa tudi „škratoVILO“.

Počitniški julij tudi v Voličini

Počitniški julij pa se obeta tudi v krajevni knjižnici Voličina, ki organizacijsko spada pod lenarško knjižnico. Tam bo prva delavnica v ponedeljek, 6. julija, na kateri bodo otroci na zabaven način spoznali pridevnike, druga delavnica pa bo 20. julija.

Sicer pa je v Knjižnici lenart že začel veljati poletni delovni čas. Ta je tako še do konca avgusta odprta v ponedeljek, torek in četrtek od 8. do 15. ure, v sredo do 17., v petek do 13. ure, ob sobotah pa je knjižnica v poletnem času zaprta.

Fotografija je simbolična. 

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X