728×90 – glava
728×90 – glava
Poletni ART CAMP nadaljevanje dogajanja med festivalom Lent v mariborskem parku

Poletni ART CAMP nadaljevanje dogajanja med festivalom Lent v mariborskem parku

Po končanem Art kampu v Mestnem parku Maribor, ki je potekal v okviru Festivala Lent, še vedno dogaja – ustvarjalnosti ni konca ne kraja.

Tako bodo obiskovalci parka vsak konec tedna spet uživali v odrskih produkcijah pri paviljonu, plesali v plesnih delavnicah, popravljali kolesa, odjadrali v pravljicah, se razvajali, se rekreirali in igrali, brali, meditirali, klepetali.

Vsak vikend bo posvečen enemu od sklopov Art kampa, z različnimi predstavitvami in ustvarjalnimi delavnicami. Tako se že to soboto obeta tako imenovan festivalček prehranjevanja, naslednji vikend bo posvečen oblikovanju, še kasneje se bo vse vrtelo okrog likovne in literarne umetnosti, pripravljajo festivalček naravoslovne tehnologije in multimedijskih vsebin, festivalček kultur in ekologije.

»Polentni« Art kamp, kot nadaljevanje poletnega dogajanja med Festivalom Lent 2015 v Mestnem parku Maribor, bo potekal med 18. julijem in 30. avgustom, ob sobotah in nedeljah, med 10. in 19. uro, na začetku promenade v Mestnem parku Maribor.

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X