728×90 – glava
728×90 – glava
Dogodki in pojavi minuli vikend

Dogodki in pojavi minuli vikend

Maribor

Policisti PU Maribor so obravnavali 54 prometnih nesreč, v katerih je bilo devet oseb telesno poškodovanih, v preostalih nesrečah pa je nastala zgolj gmotna škoda. Na področju kriminalitete so tokrat zabeležili 68 novih kaznivih dejanj, na področju javnega reda in miru pa so posredovali 48-krat. Tokrat so eno osebo pridržali. 

Na območju PU Ptuj je bil ukraden osebni avtomobil Reanult Megane, temno modre barve, letnik 1996. Če bi kdorkoli omenjeno vozilo opazil, ga policisti naprošajo, da informacije posredujete na interventno številko policije 113. 

Radarsko kontrolo bodo opravljali na območju Rač in Šentilja.

Lenart

Lenarški policisti so obravnavali štiri primere kršenja javnega reda in miru ter tri prometne nesreče z lažjo poškodbo in materialno škodo. Na območju Cerkvenjaka je neznani storilec razbil steklo na vhodnih vratih, prav tako so zabeležili tatvino pnevmatik ter tatvino goriva na bencinski črpalki v Lormanju. Na relaciji Lenart –  Benedikt je zagorel osebni avtomobil, obravnavali pa so še dva primera povoženja divjadi. 

V teh dneh potekajo poostrene aktivnosti za večjo varnost tovornih vozil, policisti bodo namreč bolj pogosto nadzirali tovorna vozila. 

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X