728×90 – glava
728×90 – glava
Štajerska prestolnica se ponaša z uspešnim športnim turizmom

Štajerska prestolnica se ponaša z uspešnim športnim turizmom

Ledna dvorana Maribor z ostalimi športnimi objekti gosti poletne priprave hokejskih ekip, ki se bodo sklenile z vrhunsko tekmo med dvema najmočnejšima hokejskim ekipam v Evropi, Salavat Yulaev in Slovan Bratislava.

Ledna dvorana Maribor je ena izmed treh lednih dvoran v Sloveniji, ki ima v začetku julija led in kakovostno ponudbo uporabe ostale infrastrukture. Dolgoletni partner pri povezovanju med Športnimi objekti Maribor in športnimi ekipami Miran Ferk, direktor podjetja Playgreen, pravi, da v Mariboru ostanejo med 16 in 22 dni pri čemer za bivanje in ostale aktivnosti v povprečju porabijo 100 tisoč evrov sredstev.

Uporabljajo Dvorano Tabor, atletski stadion na Poljanah, Športni park Železničar. Vsak prosti čas pa izkoristijo za ogled mesta Maribor. Za darila velikokrat kupujejo naše bučno olje, vina naših vinogradnikov, še posebej so navdušeni nad slovensko kulinariko, je še dodal Ferk. 

V letu 2015 načrtujejo več kot 7500 nočitev predstavnikov športnih ekip

Maribor je s svojo športno infrastrukturo prva izbira elitnih športnikov in vrhunskih ekip. V Mariboru po zaslugi odlične ponudbe Športnih objektov Maribor in organizatorjev športnih priprav ter dogodkov v letu 2015 načrtujejo več kot 7500 nočitev različnih predstavnikov športnih ekip, ki tekmujejo na ledu.

Foto: splet

 

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X