728×90 – glava
728×90 – glava
Pobegnil s kraja nesreče v Limbušu, kolesarka v bolnišnici umrla

Pobegnil s kraja nesreče v Limbušu, kolesarka v bolnišnici umrla

Policisti policijske uprave Maribor so imeli včeraj največ dela s pobeglimi povzročitelji prometnih nesreč. Do ene je prišlo v Limbušu, druga se je zgodila v Miklavžu na Dravskem polju. Sicer pa so obravnavali skupaj 11 prometnih nesreč, ob tem pa še krajo srečk v trafiki na želežniški postaji, v Zg. Gruškuvju je zagorela hiša in gospodarsko poslopje ( škoda 15 tisoč evrov).

Udeleženka prometne nesreče v Limbušu umrla, povzročitelja izsledili

Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor so bili v sredo ob  22.33 obveščeni, da je malo naprej od križišča za Marles, proti Limbušu, prišlo do prometne nesreče, v kateri je bila udeležena 73-letna ženska, domnevno kolesarka, in voznik kombiniranega vozila, ki pa je s kraja pobegnil. Regionalna cesta Maribor – Limbuš je bila popolnoma zaprta. Na kraj so bili takoj napoteni policisti in reševalci, ki so kolesarki nudili zdravniško pomoč, nato pa so jo odpeljali v UKC Maribor. 47 minut čez polnoč so bili iz UKC Maribor obveščeni, da je kolesarka, doma je iz Limbuša, za posledicami prometne nesreče umrla.

Povzročitelj prometne nesreče izsleden – vinjen

Policisti so pobeglega 42-letnega voznika iz okolice Maribora že izsledili in ga prijeli. Prve ugotovitve kažejo, da je močno pod vplivom alkohola. Elektronski alkotest je pokazal, da je imel v organizmu 1,14 mg/l alkohola.

Nesreča s pobegom tudi v Miklavžu na Dravskem polju

Policisti pa so izdali tudi poziv javnosti in morebitnim očividcem, ki so bili priča prometne nesreče, ki se je v sredo zgodila ob 8.55, na parkirnem prostoru lekarne Miklavž na Dravskem polju. V njej sta bila udeležena voznik osebnega vozila in peška in peška, ki je utrpela lahko telesno poškodbo. Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče, naprošajo voznika osebnega vozila in morebitne očividce, da se javijo na Postaji prometne policije Maribor.

Fotografija je simbolična.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X