728×90 – glava
728×90 – glava
tatove ujeli pri delu

tatove ujeli pri delu

Policisti PP Maribor II so v petek,  7.  avgusta 2015, okoli 2. ure na parkirišču pred enim od stanovanjskih blokov na Ulici Veljka Vlahoviča v Mariboru prijeli in kasneje pridržali 29-letnega Mariborčana in 22-letnika iz Pragerskega. Prijeta osumljenca sta v izposojeno kombinirano vozilo nalagala kolo z motorjem, znamke Yamaha, tip NS50N, črne barve, ki sta ga pred tem, med 22.30 in 2.00, zaklenjenega z verigo, odtujila na hodniku v 3. nadstropju tega stanovanjskega bloka. Kolo z motorjem sta do kombiniranega vozila prinesla.

V kombinirano vozilo sta nalagala tudi štiri aluminijasta platišča, velikosti 18 col, znamke BMW, na katerih so bile nameščene pnevmatike znamke Bridgestone Potenza. Te sta 7. 8. 2015, med 0.30 in 2.00 v zaklenjeni podzemni garaži istega stanovanjskega bloka, odtujila s parkiranega osebnega avtomobila znamke BMW, tip 116i.

Policisti so jima ukradene predmete zasegli, o tatvini obvestili oba oškodovanca in jima predmete tudi vrnili. Po opravljenem zaslišanju so osumljenca izpustili na prostost, a ju bodo kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X