728×90 – glava
728×90 – glava
Predrzen ropar na delu v Mariboru

Predrzen ropar na delu v Mariboru

Kar nekaj drznih tatvin in ropov je bilo v zadnjem času na našem območju. O včerajšnjem, ki se je zgodil v Mariboru, pravi policijsko poročilo takole:

Včeraj, 19. 8. 2015, okoli 18.45 je v prodajalno na Partizanski cesti v Mariboru vstopil 32-letni Mariborčan. S prodajne police z žganimi pijačami je vzel steklenico travarice in ne da bi jo plačal stekel proti izhodu. Tatvino mu je želela preprečiti prodajalka, ki ga je skušala ustaviti na izhodnih vratih, kjer ga je močno zagrabila za majico. Osumljenec se ji je strgal iz prijema, čeprav ga je prodajalka držala tako čvrsto, da mu je strgala majico, ki jo je imel oblečeno. Od tam je osumljenec zbežal proti Prešernovi ulici, kjer pa ga je ustavila druga prodajalka in ga skušala zadržati. V tistem trenutku je osumljenec dvignil odtujeno steklenico v zamah in zagrozil, da jo bo z njo udaril. Zaradi tega ga je prodajalka izpustila, osumljenec pa je zbežal proti Rakušovem trgu.
Na obvestilo o kaznivem dejanju so se takoj odzvali policisti PP Maribor I, ki so osumljenca na podlagi osebnega opisa okoli 19.40 na avtobusni postaji v Mariboru izsledili in prijeli. Ob prijetju so morali policisti uporabiti tudi prisilna sredstva, nakar so osumljenca pridržali. Kazensko ga bodo ovadili pristojnemu tožilstvu.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X