728×90 – glava
728×90 – glava
Evropski teden športa tudi v Cerkvenjaku

Evropski teden športa tudi v Cerkvenjaku

V okviru Evropskega tedna, namenjenega gibalni kulturi, športu in rekreaciji je Športna zveza Cerkvenjak skupaj z Občino Cerkvenjak, društvi in posamezniki pripravila aktivnosti, ki se jih bodo lahko občani in ostali udeležili na in v vseh objektih, namenjenih športu, rekreaciji in razvoju gibalne kulture.

Vsa infrastruktura je v tednu gibalne kulture in športa – od 7. do 13. septembra – na razpolago brezplačno. Kot še sporočajo iz Športne zveze Cerkvenjak, so v sodelovanju z akterji na omenjenih področjih, od vrtca, šole, društev in posameznikov, pripravili seznam dejavnosti in aktivnosti, ki ga bodo posamezna gospodinjstva prejela na domove v začetku tega tedna. Športna zveza s soorganizatorji vabi vse občane, da se aktivnosti udeležijo v čim večjem številu, pri tem pa jih bosta na voljo tudi strokovna pomoč in nasveti.

Evropski teden športa je sicer nova pobuda Evropske komisije za vzpodbujanje športa in telesne dejavnosti v Evropi. Namenjen je spodbujanju udeležbe v športu in telesni dejavnosti ter ozaveščanju o njunih številnih koristih.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X