728×90 – glava
728×90 – glava
Paneli za proizvodnjo električne energije so menda magnet za tatove

Paneli za proizvodnjo električne energije so menda magnet za tatove

Poročilo PP Lenart:
Preko preteklega vikenda so policisti PP Lenart morali nekajkrat posredovati zaradi kršenja javnega reda in miru. Enkrat je v lokalu v Lenartu prišlo do fizičnega obračunavanja, drugič v drugem lokalu do razbijanja kozarcev, v Sveti Trojici pa se je nekaj udeležencev najprej glasno prepiralo, nato pa steplo. V vseh primerih bodo policisti ustrezno ukrepali.

Delovna nesreča, kjer si je delavec poškodoval nogo je prav tako bila predmet njihove obravnave, obravnavali pa so tudi krajo sončnih celic – panelov za proizvodnjo električne energije. Tovrstne kraje so zadnje čase menda kar moderne, saj so paneli običajno slabo nadzorovani in sorazmerno lahko dostopni.

Na področju prometa so obravnavali nekaj povoženj divjadi, eno prometno nesrečo – šlo je za kolesarja, ki se je pri padcu poškodoval, obravnavali pa so tudi onesnaženje ceste z blatom iz njive. Storilec je za sabo seveda moral počistiti. Jesenska spravila s polj povzročijo, da blatna kolesa traktorjev na cestah puščajo sledi, ki jih ne bi smela. Počistite za seboj še preden vas kdo prijavi, tako boste prihranili delo policistom, sebi pa nevšečnosti in denar.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X