728×90 – glava
728×90 – glava
Dela v občini Rače-Fram

Dela v občini Rače-Fram

V občini Rače- Fram so v zadnjih mesecih največji delež sredstev namenili za širitev kanalizacijskega omrežja in sanacijo cestišč.

Največ sredstev so v občini Rače- Fram so v zadnjih mesecih  porabili za širitev kanalizacijskega omrežja, vključno z novogradnjo štirih prečrpališč za odpadne vode v naselju Morje. Širitev kanalizacijskega omrežja so izvedli na večjem delu Morske ceste, v Strmi ulici in Tajni ter na delu Priolove ceste in Čebelarske ulice. Tovrstna dela so zaključili tudi v ulici Ob železnici v Račah.

Ob tem pa so sanirali še več cestišč, in sicer v Ulici bratov Turjakov, na Cesti talcev, v Ješenci, v Morju ter odcep Bržan in Domajnko ob Morski cesti v Morju. Ob Bistriški cesti na odseku Požeg – Morje pa so zaključili z izgradnjo pločnika s prehodom za pešce in širitvijo javne razsvetljave. Izgradnja pločnika in prehoda za pešce ob Bistriški cesti v Framu (gre za regionalno cesto z veliko frekvenco motornih vozil) bo zagotovo pripomogla k izboljšanju varnosti pešcev in kolesarjev. Dodajmo še, da so obnovili še dotrajano kuhinjo in pomožni prostor v vežici na pokopališču v Framu.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X