728×90 – glava
Članstvo v Študentskem klubu Slovenskih goric

Članstvo v Študentskem klubu Slovenskih goric

Za študenti je že en mesec novega študijskega leta. V jeseni nekoliko bolj aktivno s svojim delom pričenja tudi Študentski klub Slovenske gorice.

Članstvo v omenjenem klubu je za vse študente s stalnim prebivališčem na območju upravne enote Lenart, brezplačno – prinaša pa številne ugodnosti. Za sam vpis v omenjeni klub ali pa zgolj podaljšanje članstva je potrebno prinesti novo potrdilo o vpisu. Kot pravijo v Študentskem klubu, ob včlanitvi vsak prejme tudi priročno darilo, tudi sicer pa članstvo prinaša kar nekaj ugodnosti. Sicer je bil klub je bil ustanovljen maja leta 2003, pod njegovim okriljem se zbirajo in družijo študentje in drugi mladi po srcu.

Glavni cilj ŠKSG je svojim članom zagotoviti kvalitetno preživljanje prostega časa, kar poskušajo doseči s pripravo različnih aktivnosti in dogodkov na številnih področjih, da zaobjamejo čim širšo množico študentov. Delovanje je tako usmerjeno na področje športa, kulture, sociale, študentske problematike in zabave. Študentski klub Slovenskih goric vodil predsednik Klemen Leopold, ki opozarja, da se v mesecu novembru pričenja tečaj nemščine, ki bo potekal v društvenih prostorih, na Trgu osvoboditve 9, v določeni meri pa ga sam klub tudi sofinancira.

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X