728×90 – glava
728×90 – glava
Proslava ob prazniku Občine Lenart

Proslava ob prazniku Občine Lenart

V Lenarškem domu kulture je v petek, 6. novembra 2015, ob 18. uri potekala proslava ob občinskem prazniku. Med bogatim kulturnim programom so podelili tudi vrsto priznanj, pa tudi bronasti, srebrni in zlati grb Občine Lenart.

proslava-02

V kulturnem programu so nastopili: mladinski pevski zbor OŠ Voličina, Eva Kurnik, šolski ansambel ŠANS OŠ Voličina, plesna skupina OŠ Voličina, Lucija Dajčman, pihalni orkester Glasbene šole Lenart, Anja Krautič in Slavica Kurbus (Glasbena šola Lenart), učenca OŠ Lenart Tjaša Rojko in Aljaž Divjak, Marjetka Šenekar, Neža in Robert Ožinger ter vokalna skupina Amista.

proslava-08   

proslava-09
Priznanja župana so prejeli Marko Šebart ter Karina in Drago Kuster, plakete Marija Čuček, Dejan Kramberger in Robert Ketiš, bronasti grb je prejela Jadranka Koban, srebrnega Kulturno turistično društvo Selce in Kulturno društvo Delavec Lenart, zlati grb pa Konservatorij za glasbo in balet Maribor, Podružnična šola Lenart.

proslava-03

proslava-04

Podelili so tudi priznanja učencem, ki so ves čas osnovnošolskega izobraževanja dosegli odličen uspeh in priznanja uspešnim študentom, Ovtarjevo priznanje pa je šlo v roke Vidi Šauli.

proslava-05

proslava-01

Foto: Maksimiljan Krautič

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X