728×90 – glava
728×90 – glava
V petek bodo praznično razsvetlili občino Šentilj

V petek bodo praznično razsvetlili občino Šentilj

S prižigom adventnega venca se je minuli konec tedna v Šentilju pričelo praznično obdobje, kasneje je sledil še koncert Mance Izmajlove.

V sodelovanju z Občino Šentilj ga je organizirala Mednarodna Akademija Giuseppe Tartini. Koncert je bil v okviru turneje »100 srčnih koncertov« v Šentilju izveden kot božična prireditev. Pevka mezzosopranistka Manca Izmajlova in virtuoz violinist Benjamin Izmajlov pa bosta v prednovoletnem času po Sloveniji naredila nekaj posebnih koncertov, z naslovom “Božična pravljica”. Ta petek bodo sicer pred kulturno-prosvetnim domom Vlada Pipana v Šentilju prižgali lučke želja, v soboto bo najmlajše obiskal Miklavž.

Prižig prazničnih lučk bodo v petek opravili tudi v Ceršaku, pri dvorani tamkajšnje krajevne skupnosti, prav tako na Sladkem Vrhu, pri tamkajšnji trgovini in pa na Velki, v prostorih krajevne skupnosti. Skozi ves december se bo nato v šentiljski občini zvrstilo še veliko prazničnih prireditev, med drugim tudi silvestrovanji, ki bosta potekali v športnem parku v Šentilju in na trgu na Velki.

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X