728×90 – glava
728×90 – glava
Z dobrodelnim koncertom in adventnim sejmom v praznike v Selnici ob Dravi

Z dobrodelnim koncertom in adventnim sejmom v praznike v Selnici ob Dravi

Člani Turističnega društva Selnica ob Dravi so letos prvič pripravili Praznični adventni sejem, ki bo potekal vsak petek popoldan do 18. decembra, na ploščadi Hrama kulture Arnolda Tovornika. Čaroben decembrski čas bodo tako popestrili tudi s stojnicami, ki ponujajo raznovrstne izdelke domačih obrtnikov in pridelovalcev.

Prav tako pa napovedujejo božični sejem, ki bo potekal v torek in sredo, 23. in 24. decembra, pred božičem, med 16.00 in 19.00 uro na ploščadi Hrama kulture Arnolda Tovornika. Prvi adventni vikend in vstop v praznični čas pa je v Selnici potekal tudi dobrodelni koncert z naslovom „Dve šoli, en namen“. V Hramu kulture Arnolda Tovornika so na povabilo mladinskega društva BakHEROs nastopili moški pevski zbor Pavza, Stiški kvartet in skupina Rok‘n’ Band. Namen dobrodelnega dogodka je zbiranje sredstev za OŠ Selnica ob Dravi. S koncertom so zbrali 1.400€, z zbranimi sredstvi pa bodo socialno šibkejšim otrokom omogočili aktivnosti v času njihovega šolanja (športni in tehnični dnevi, kulturne prireditve, ekskurzije idr.). Društvo BakHEROs je lani praznovalo že svojo 20. obletnico delovanja in kot dokaz temu, da so skozi leta vedno bolj zrelejši in odgovornejši, so si tokrat zadali cilj, da polepšajo nasmehe na obrazih otrok.

Ta teden pa pripravljajo še en dobrodelni dogodek. Danes v sredo, 2. decembra, ob 18. uri bo na ogled muzikal Pogum v izvedbi Osnovne šole Gustava Šiliha.

Fotografija je simbolična

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X