728×90 – glava
728×90 – glava
Veseli december v Domu Sv. Lenarta

Veseli december v Domu Sv. Lenarta

V Lenartu že od leta 2018 deluje dom za stare ljudi, Doma sv. Lenarta. V domu skrbijo za institucionalno varstvo starejših, kjer je na voljo 165 koncesijskih mest, od tega 29 na varovanem oddelku, poskrbijo za dnevno varstvo najvel 20ih starejših oseb, v njihovih prostorih so pa tudi oskrbna stanovanja, kjer je na voljo 20 enosobnih in 20 dvosobnih stanovanj.

Skozi vse leto z dodatnimi aktivnostmi in dogodki pa skušajo še popestriti vsakdan njihovih stanovalcev. Tako so se že pred prvo adventno nedeljo pričele priprave na božične praznike. V mesecu decembru pa bodo skoraj vsak dan lahko sodelovali v kakšni aktivnosti, se družili ali si pogledali prireditev.

SAM_2631 SAM_2632 SAM_2650 SAM_2654

V petek popoldan je čas za družabne igre z otroci iz OŠ Lenart, v soboto bo stanovalce obiskal Miklavž, v nedeljo bo sveta maša ob 2. adventni nedelji, prihodnji teden pa si bodo stanovalci ogledali Monokomedijo Jožeta Ploja z naslovom Album, sredino dopoldne bodo popestrili otroci iz vrtca, na druženje pa prihajajo tudi člani DU Lenart. Prihodnji teden bodo postavili in okrasili novoletne jelke, na obisk pa prihaja tudi Godba na pihala iz Sv. Jurija ob Ščavnici.

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X