728×90 – glava
728×90 – glava
Sprejem novorojencev na Sveti Ani

Sprejem novorojencev na Sveti Ani

Tudi v občini Sveta Ana so v zadnjih dneh pripravili nekaj prednovoletnih dogodkov. Tako je župan Silvo Slaček priredil sprejem novorojencev, na katerega so povabili malčke, ki imajo stalno prebivališče v Občini Sveta Ana in ki so se rodili od julija 2015 do konec novembra 2015

V tem času se je v Občini Sveta Ana rodilo 13 otrok, od tega 4 deklice in 9 fantov. Starše z dojenčki je nagovoril župan Slaček in jim ob veselem dogodku izrekel čestitko ter jim podaril simbolično darilo. Vsak novorojenec je prejel s strani občine enkratno denarno pomoč v vrednosti 150 evrov.

Ob tem pa je anovski župan priredil še sprejem za občinske svetnike, nadzorni odbor, člane odborov ter komisij, predsednike društev, podjetnike, nosilce dopolnilnih dejavnosti in druge, ki prispevajo k razvoju Občine. Prisotnim se je zahvalil za uspešno sodelovanje in jih povabil k temu tudi v prihodnje. Izrekel je tudi lepe želje in vse dobro v novem letu 2016. Sicer pa je anovska cerkev v tem prazničnem času že po tradiciji obarvana zeleno, pred njo stoji nekoliko večji adventni venec, ki so ga postavili tudi pred kapelo v Rožengruntu. Župnija je pred časom ob prazniku svete Cecilje, zavetnice cerkvenega petja, podelila dve priznanji. Za 10-letno cerkveno petje je priznanje prejel Silvo Nikl, Lenart Zemljič pa za 25-letno prepevanje v zboru.

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X