728×90 – glava
728×90 – glava
Pachamama center v Kunovi v novo leto s polno paro

Pachamama center v Kunovi v novo leto s polno paro

Pachamama center, center harmoničnega bivanja, ustvarjalnosti in popolnega miru, ki objame vsakega obiskovalca, je v novo leto zakorakal zelo aktivno.

Pretekli konec tedna sta Slovenec in Perujka, ki sta tudi duša omenjenega centra (Dhiraj in soproga Luz), pripravila delavnico naravnega barvanja las, odvil pa se je tudi prvi festival wellnessa za ponovoletno krepitev duha in telesa.

Z zanimivimi aktivnostmi pa nadaljujejo tudi ta konec tedna , ki bo namenjen meditaciji. V petek, 15, januarja (med 17. in 22. uro) bo potekalo srečanje meditantov, kjer bodo obiskovalci lahko spoznavali in se preizkusili v različnih vrstah meditacij. Tudi v soboto in nedeljo popoldan (od 16. ure dalje) Pachamama center vabi, da spoznate in se urite v klasični budistično-burmanski metodi meditacije retrit vipassana. Pachamama center, kar v našem jeziku pomeni Mati zemlja, najdete v Kunovi, med Spodnjimi Ivanjci in Negovo. Gre za posestvo, hišo pisanih barv, nenavadne gradnje in oblike, obdana z zelenjem, rožami, bambusom, pisanimi tlakovci, klopcami, kjer boste ta vikend lahko spoznavali meditacijo.

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X