728×90 – glava
728×90 – glava
Dan odprtih vrat izobraževalnega centra Piramida Maribor

Dan odprtih vrat izobraževalnega centra Piramida Maribor

Izobraževalni center Piramida Maribor je s kakovostnim izobraževanjem, ki temelji na nepogrešljivih poklicih v našem življenju kot so pek, mesar in slaščičar, začrtal pravilno pot v vertikalnem šolskem razvoju.

S strokovnostjo in odgovornostjo v prehrani in živilstvu ga nadgrajuje poklicno-tehniško izobraževanje in se zaključi z višjo strokovno šolo, ki daje diplomantom šole specializirana znanja za odgovorna dela v prehrani in živilstvu in jim omogoča nadaljnjo šolanje na fakulteti. Omenjeni izobraževalni center se z različnimi aktivnostmi vključuje v aktualno dogajanje v okolje iz katerega prihajajo njihovi učenci.

V ponedeljek (26. januarja) pripravljajo Dan odprtih vrat. Med 11. in 16. uro bodo ob bližajočem se veselem pustnem času pripravili pekovsko, slaščičarsko in mesarsko delavnico izdelave pustnih dobrot po receptih naših babic. Ocvrli bodo okusne pustne krofe in flancate, pripravili pa tudi pečenice, kašnate klobase, tako imenovano pohorko in ocvirkovko. To je odlična priložnost da delo in izobraževalni proces Izobraževalnega centra Piramida spoznajo devetošolci, ki ta čas že razmišljajo o nadaljevanju šolanja. Tisti uradni informativni dnevi pa bodo potekali sicer 12. in 13. februarja.

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X