728×90 – glava
728×90 – glava
V Lenartu ukradli več mobilnih telefonov

V Lenartu ukradli več mobilnih telefonov

Policisti policijske postaje Lenart so v zadnjih 24 urah imeli znova veliko dela.

Neznani storilci so v Lenartu vlomili v prodajalno mobilnih telefonov in iz nje odnesli za okoli 7000 evrov stvari. Za storilci policisti še poizvedujejo. Prav tako so na bencinskem servisu v Lormanju obravnavali krajo bencina in krajo moške torbice. Na območju Lenarta so dvema občanoma izrekli prepoved približevanja. Na področju Cerkvenjaka so zoper dva kršitelja javnega reda in miru odredili pridržanje. Obravnavali pa so tudi povoz divjadi v Cogetincih kjer so odstopili od primera.

Maribor

Policisti policijske uprave Maribor so v preteklem vikendu zabeležili naslednje varnostne dogodke: Na področju kriminalitete so policisti obravnavali 61 kaznivih dejanj. Med katerimi prevladujejo kazniva dejanja tatvin, katere so policisti obravnavali v dvajsetih primerih . Na področju javnega reda in miru so policisti obravnavali 35 kršitev javnega reda in miru in sicer so policisti v devetnajstih primerih intervenirali v javnem kraju in v šestnajstih primerih v zasebnem prostoru. Zoper dva kršitelja, ki sta kršila javni red in mir so policisti odredili pridržanje do streznitve.

Na področju prometa so policisti opravili ogled kraja osemintrideset prometnih nesreč. Osem prometnih nesreč se je končalo z lahkimi telesnimi poškodbami v katerih je bilo dvanajst udeležencev lahko telesno poškodovanih. V ostalih prometnih nesrečah pa je nastala le materialna škoda. Policisti so enemu voznikov zaradi ponavljajočih se kršitev v prometu zasegli motorno vozilo in mu na ta način preprečili nadaljevanje prekrška.

Foto: splet

 

 

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X