728×90 – glava
728×90 – glava
Občina Sveta Ana išče izvajalca za izgradnjo večstanovanjske stavbe na Krivem Vrhu

Občina Sveta Ana išče izvajalca za izgradnjo večstanovanjske stavbe na Krivem Vrhu

Občina Sv. Ana je objavila javni razpis za izbiro izvajalca za gradnjo večstanovanjske stavbe na Krivem Vrhu. Predvidena je novogradnja večstanovanjske stavbe z nadstreškom in izvedbo vseh potrebnih del, s katerimi se bo omogočilo uporabo 12 manjših energetsko varčnih bivalnih enot ter s tem posredno nadaljnji razvoj tega območja.

Investicija, za katero je občina že prejela gradbeno dovoljenje, zajema odstranitev dveh obstoječih gospodarskih poslopij, novogradnjo večstanovanjske stavbe in nadstreška za avtomobile v naselju Krivi Vrh. Ocena investicijskih stroškov za izvedbo projekta Novogradnja večstanovanjske stavbe v Krivem Vrhu je po prvih ocenah nekaj več kot milijon in sto tisoč evrov ( 1.104.179,12 EUR). Občina Sv. Ana namerava tri stanovanja odkupiti za svoje potrebe. 
Večstanovanjska stavba bo omogočala izboljšanje pogojev za bivanje, višjo kakovost življenja na podeželju, intenzivnejši razvoj gospodarstva, večjo socialno varnost uporabnikov, boljšo dostopnost do javnih storitev, so še prepričani na občini .

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X