728×90 – glava
V Selnici ob Dravi te dni Cvetni sejem, delavnica kvačkanja in pletenja, proslava in koncert

V Selnici ob Dravi te dni Cvetni sejem, delavnica kvačkanja in pletenja, proslava in koncert

V občini Selnica ob Dravi, predvsem pa v Hramu kulture Arnolda Tovornika, bo vse do konca meseca marca pestro družabno dogajanje.

Že v torek 15. marca je potekala proslava ob stoletnici rojstva umetnika in igralca, prejemnika Borštnikovega prstana, Arnolda Tovornika, po katerem nosi Hram kulture tudi svoje ime. Razstava, ki so jo ob tej priložnosti pripravili je še vedno na ogled v knjižnici.

Ta konec tedna (v petek 18. marca od 16. ure naprej) bo v avli in na ploščadi pred dvorano potekal prvi Cvetni sejem, kjer bodo obiskovalci lahko dobili vse za izdelovanje velikonočne in spomladanske dekoracije ali pa se udeležili delavnice, ki bo ob tej priložnosti potekala.

V naslednjem tednu, 23. marca, ob 17. uri, pripravljajo Proslavo ob materinskem dnevu, na kateri bodo sodelovali MPZ Sv. Marjete iz Selnice ob Dravi, pevska skupina pri društvu upokojencev in otroci iz vrtca.

Dan kasneje, 24. marca bo v Selnici potekala delavnica kvačkanja in pletenja, ki jo pripravlja Društvo za ohranjanje socialnih stikov Most.

Do konca meseca v Hramu kulture pripravljajo še koncert dalmatinske klape Cambi in 31. marca (ob 18. uri) še podelitev pohval in plaket Zlata vrtnica za leto 2015 tistim domačijam, gospodinjstvom, podjetjem v občini , katerih dvorišča, poslopja in okolica je v preteklem letu hortikulturno izstopala po svoji urejenosti in izvirnosti. Prireditev pa bo obogatena s kulturnim programom in manjšo pogostitvijo.

Foto: splet

 

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X