728×90 – glava
728×90 – glava
Proslave v čast našim ženam, materam in staršem

Proslave v čast našim ženam, materam in staršem

Tudi v osrčju Slovenskih goric bodo že ta konec tedna potekali nekateri dogodki posvečeni ženam, materam in staršem nasploh.

Danes v soboto, 19. marca, ob 18. 30 uri, bo v cerkvi Sv. Lenarta proslava namenjena vsem staršem, mamam in očetom, dedkom in babicam, tetam in stricem, program pa pripravljajo naši najmlajši iz lenarške župnije.

Tudi v Selcah bo letos prireditev ob materinskem dnevu potekala to soboto, s pričetkom ob 19. uri v tamkajšnjem domu kulture. Ob tej priložnosti bodo na prireditvi podeljene tudi Maroltove značke ljudskim pevcem za dolgoletno sodelovanje na področju kulture, širjenju in ohranjanju ljudskih pesmi. Podrobneje o prireditvi v Selcah in o veseloigri, ki jo prav tako pripravljajo v tamkajšnjem kulturno turističnem društvu, Janez Kurnik.

POSNETEK: JANEZ KURNIK

Tudi Kulturno društvo Benedikt letos pripravlja svečano prireditev v čast našim ženam in materam. V nedeljo, 20. marca bo prireditev potekala v Domu kulture v Benediktu, na njej pa bogat kulturni program pripravljajo prav otroci in domači ljubiteljski kulturni poustvarjalci. Letos bodo na prireditvi podelili tudi priznanje Naj žena, ki ga izmenično podeljujejo še mlajšim dekletom.

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X