728×90 – glava
Huda nesreča pri pokanju s karbidom-Prometna nesreča s pobegom-Najdeno tovorno vozilo

Huda nesreča pri pokanju s karbidom-Prometna nesreča s pobegom-Najdeno tovorno vozilo

Za policiste je bil včerajšnji dan znova zelo pester.

Iz Policijske postaje Lenart poročajo o prometni nesreči, ki se je zgodila na območju Lenarta. Neznani voznik osebnega vozila je poškodoval osebno vozilo, ki je bilo parkirano na parkirišču Poročajo tudi o dveh povozih divjadi. V obeh primerih so odstopili od ogleda.

Iz Policijske uprave Maribor še poročajo o nesreči, ki se je zgodila včeraj dopoldan. Na glavni cesti I. reda, št. 1, v križišču Ptujske ceste in odcepa za avtocesto A1, v naselju Maribor, sta trčila voznik osebnega avtomobila znamke Citroen C3, temno sive barve in voznik osebnega avtomobila, znamke Opel Vectra, temno zelene barve. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, naprošajo vse morebitne očividce, da pokličejo na telefonsko številko 113 ali se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor.

So pa policisti iz Maribora, ob sodelovanju z avstrijskimi varnostnimi organi, na parkirnem prostoru avtoceste A1 v Spodnjem Dobrenju, izsledili parkirano tovorno vozilo – vlačilec, znamke Iveco, na katerem so bile nameščene registrske tablice avstrijskega registrskega območja in ki je bilo 6. 3. 2016 ukradeno na območju Avstrije. Policisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja, vozilo vrnili pravnemu lastniku in na pristojno ODT v Mariboru podali poročilo, saj se je pregon kaznivega dejanja tatvine že pričel v Avstriji.

TV Iveco

Foto: Policijska uprava Maribor

Poročamo pa tudi o hudi nesreči, ki se je pripetila pri pokanju s karbidom. V soboto 26. 3. 2016 okrog 16.45 ure so bili policisti Policijske oostaje Ormož obveščeni o poškodbi pri uporabi karbida. Na kraju je bilo ugotovljeno, da se je poškodoval 21-letni moški, ki je na svojem domu v Frankovcih pokal s karbidom. Pri aktiviranju soda s karbidom se je ta odbil od tal ter moškega zadel v glavo. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v Splošno bolnišnico Ptuj, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpel hude telesne poškodbe.

Fotografija je simbolična

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X