728×90 – glava
31-letna Ptujčanka do smrti povozila 56-letnega pešca

31-letna Ptujčanka do smrti povozila 56-letnega pešca

Iz Policijske uprave Maribor so nam sporočili, da je sinoči, okoli 22 ure v naselju Zgornji Duplek prišlo do hujše nesreče.

V nesreči je bila udeležena 31-letna Ptujčanka, ki je vozila osebni avtomobil po lokalni cesti v naselju Zgornji Duplek, iz smeri regionalne ceste v smeri Zimice. Ko je s te ceste v križišču zavila v levo na lokalno cesto, v smeri krajinskega parka Kamenščak, je s sprednjim levim delom vozila trčila in nato s celotnim vozilom prevozila 56-letnega pešca, ki je ob svojem kolesu ležal na vozišču ceste, obrnjen pravokotno na vozišče. Pešec, ki je bil oblečen v temna oblačila in ni uporabljal kresničke, je na kraju nesreče umrl.

Ogled kraja prometne nesreče so opravili policisti Postaje prometne policije Maribor, ob navzočnosti dežurne mariborske Okrožne državne tožilke pa je ogled vodil dežurni Preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Mariboru.
Policisti še vedno preverjajo okoliščine prometne nesreče in tesno sodelujejo s pristojnim državnim tožilstvom, ki usmerja preiskavo.

Fotografija je simbolična

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X