728×90 – glava
728×90 – glava
Občanka zakurila suho travo in podrast – Zaradi vetra ji je ogenj ušel izpod nadzora

Občanka zakurila suho travo in podrast – Zaradi vetra ji je ogenj ušel izpod nadzora

Minuli konec tedna je bil za policiste in gasilce znova zelo pester.

Policisti Policijske postaje Lenart so v petek, v popoldanskih urah obravnavali dve prometni nesreči. Prva se je zgodila na parkirišču v Voličini, druga na območju Lenarta. Pri obeh je nastala le materialna škoda. Prav tako v petek so obravnavali še nasilje v družini na območju Lenarta.

Zaradi močnega vetra sta v soboto na relaciji Lenart-Sveta Ana preko cestišča padla dva električna droga. Po posredovanju elektro podjetja je bila cesta čez nekaj ur znova normalno prevozna. Policisti so v Lenartu in na relaciji Lenart-Voličina obravnavali še dve povozi divjadi. V obeh primerih so odstopili od ogleda.

Tudi nedelja ni minila brez posredovanj. Na območju Voličine je neznanec ukradel dva večja betonska bloka.

Na Štajerskem pa so minuli vikend obravnavali kar nekaj travniških požarov.
Na območju Jurovskega Dola se je v nedeljo vnela suha trava. Požar se je ob močnem vetru hitro širil, zato so morali posredovati tudi gasilci. V kraju Malna, občina Sveti Jurij v Slovenskih goricah je občanka zakurila suho travo in podrast. Zaradi vetra ji je ogenj ušel izpod nadzora. Gasilci PGD Sveti Jurij so požar pogasili na približno 200 kvadratnih metrih površine. Požar v naravi oziroma na prostem so obravnavali tudi na Sadjarski ulici v Račah, občina Rače-Fram, gorela je suha trava. Požar na površini 150 kvadratnih metrov so pogasili gasilci PGD Rače.

Fotografija je simbolična

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X