728×90 – glava
728×90 – glava
Močna – Ostali brez 400 litrov nafte in ene palete cementa

Močna – Ostali brez 400 litrov nafte in ene palete cementa

Policisti Policijske postaje Lenart so minuli vikend obravnavali kar nekaj zadev.

V petek 22. aprila so obravnavali tatvino iz vozila na območju Cerkvenjaka. Neznani storilec je iz odklenjenega vozila odnesel denarnico. Obravnavali so še dve prometni nesreči s pobegom. Eno na območju Lenarta, drugo v Benediktu.

V soboto so policisti prijeli prijavo o tatvini na območju Močne. Neznani storilci so iz gradbišča odpeljali eno paleto cementa, 400 litrov nafte in nekaj manjših stvari. Policija tatove še išče. Obravnavali so še vlom v garažo na območju Cerkvenjaka in tri povozi divjadi. Eno na območju Lenarta, drugo na relaciji Lenart-Trate in tretjo na relaciji Jurovski Dol-Malna. V vseh treh primerih so odstopili od ogleda.

Tudi nedelja ni bila mirna. Na območju Jurovskega Dola je neznanec iz torbice odtujil mobilni telefon. Tatvino goriva so obravnavali na bencinskem servisu Mol v Lormanju, kjer je voznik osebnega vozila natočil za 35€ goriva in odpeljal. Kršitev javnega reda in miru so obravnavali v Jurovskem Dolu. Tam je prišlo do manjšega pretepa. Obravnavali so še dve povozi divjadi na območju Voličine in Benedikta. V obeh primerih so odstopili od ogleda.

Iz Policijske uprave Maribor pa poročajo o prometni nesreči, ki se je v petek 22. aprila zgodila na Pasterkovi ulici v Mariboru. V križišču z Hermankovo ulico, sta trčili dve kolesarki. Zaradi razjasnitve okoliščin neznano kolesarko, s svetlejšim kolesom ali morebitne očividce naprošajo, da pokličejo na telefonsko številko 02 450 20 30 ali 113, ali se oglasijo na Postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117 v Mariboru.

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X