728×90 – glava
728×90 – glava
Kolesar je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče

Kolesar je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče

Policisti Policijske postaje Lenart so minuli konec tedna obravnavali kar nekaj zadev.

V petek okoli 14.ure so prejeli prijavo, da tujci na območju Trat prodajajo zlato. Kršitelje niso našli. Neznani storilci so poškodovali jašek na čistilni napravi v Sveti Trojici. Obravnavali so prometno nesrečo na območju Polene. Kršitelju so izdali plačilni nalog. V petek so obravnavali še ugriz psa v Vukovju. Lastniku psa je bil izdan plačilni nalog.

Tudi sobota ni bila mirna. Na območju Lenarta je prišlo do nasilja v družini. Kršitelj je dobil prepoved približevanja. V soboto zvečer so obravnavali še povoz divjadi na relaciji Lenart-Trate.

V nedeljo popoldan so zaradi kršitve približevanja kršitelju izdali plačilni nalog.

Naj dodamo do je na območju Policijske postaje Ptuj v petek prišlo do požara na kozolcu, na katerem je po nestrokovni oceni nastalo za okrog 20.000 EUR materialne škode. Policisti vzrok požara še ugotavljajo. 

Na območju Policijske postaje Slovenska Bistrice se je minuli petek okrog 13 ure zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Kolesar je vozil po lokalni cesti v naselju Globoko ob Dravinji. V desnem nepreglednem ovinku je zapeljal levo in trčil v nabrežino obcestnega jarka. Kolesar je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

Fotografija je simbolična

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X