728×90 – glava
728×90 – glava
Huda prometna nesreča v Spodnji Polskavi

Huda prometna nesreča v Spodnji Polskavi

Na območju Policijske postaje Lenart so minuli konec tedna obravnavali naslednje dogodke.

Že v petek popoldan so obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila na relaciji Lenart-Trate. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Sobota je na območju Policijske postaje Lenart minila bolj mirno. Iz Policijske uprave Maribor pa poročajo, da se je v soboto okoli 5.25 ure, na avtocesti A1, na relaciji Maribor – Ljubljana, v Spodnji Polskavi, zgodila prometna nesreča v kateri so bili udeleženi 37-letna državljanka Romunije, kot voznica osebnega avtomobila, s sopotnico 55-letno državljanko Italije in 48-letni državljan Romunije kot voznik tovornega avtomobila. Nesreča se je zgodila, ko je 37-letna državljanka Romunije s sprednjim desnim delom vozila trčila v zadnji levi del pol priklopnega vozila, ki ga je v isti smeri, po desnem prometnem pasu vozil 48-letni državljan Romunije. Zaradi trčenja je osebni avtomobil romunske voznice pričelo zanašati, med obračanjem pa je z desno bočno stranjo trčil v kovinsko zaščitno ograjo, ki fizično ločuje smerni vozišči avtoceste. Zaradi poškodb je na kraju nesreče umrla 55-letna državljanka Italije, ki je kot potnica sedela predaj desno v osebnem avtomobilu.

Tudi v nedeljo so lenarški policisti obravnavali nekaj zadev. Med njimi izstopa tatvina torbice na bencinski črpalki Petrol v Lormanju ter prometna nesreča na parkirišču v Lenartu, kjer sta trčili dve osebni vozili. 

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X