728×90 – glava
728×90 – glava
V Gornji Radgoni obnova Panonske ulice

V Gornji Radgoni obnova Panonske ulice

Po skoraj desetletju je Občini Gornja Radgona uspelo doseči, da so se v državnem proračunu za leto 2016 zagotovila sredstva za obnovo Panonske ulice.

Na podlagi navedenega so se v ponedeljek, 4. julija, pričela izvajati gradbena dela na »Panonski ulici in v manjšem delu Ciril – Metodove ceste v Gornji Radgoni«.

Glede na obseg del bo vzpostavljena popolna zapora ceste, ki bo trajala ob delovnikih med 7.00 in 18.00 uro. Stanovalcem Panonske ulice bo omogočen izhod z vozili do 7.00 ure zjutraj in vstop po 18.00 uri popoldan medtem, ko za ostale uporabnike cesta ne bo prevozna.

V primeru, da zaradi izvedbe del izvoz ali uvoz do hiš stanovalcev ne bi bil mogoč, bo parkirni prostor za stanovalce Panonske ulice zagotovljen na parkirišču vzdolž podjetja ELTI d.d., ob cesti proti gostinskemu lokalu Trend Caffe.

Na Občini Gornja Radgona se zavedajo, da bo sama izvedba del na Panonski ulici v Gornji Radgoni v času gradnje vsekakor vplivala na kvaliteto življenja predvsem občanov, ki živijo ob Panonski ulici, zato vljudno naprošajo za potrpežljivost in razumevanje, in sicer v luči dejstva, da bo ta pomembna vpadnica v mesto po obnovi veliko varnejša za uporabnike, saj bo cestišče v celoti obnovljeno, ob cestišču pa urejena obojestranska kolesarska steza s pločniki za pešce ter obnovljeni vsa komunalna infrastruktura.

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X