728×90 – glava
728×90 – glava
Turisti udeleženi v prometno nesrečo pri Janežovcih

Turisti udeleženi v prometno nesrečo pri Janežovcih

Policisti so imeli minuli konec tedna znova veliko dela.

Policisti Policijske postaje Gorišnica so v četrtek ob 13.50 uri v naselju Mala vas, zaradi prekoračitve dovoljene hitrosti, ustavili 26-letnega moškega doma iz okolice Gorišnice, ki je vozil osebni avtomobil. Pri kontroli so ugotovili, da je voznik vozi vozilo, kljub temu, da ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, prav tako pa se je policistom pri postopku izkazal z neveljavnim vozniškim dovoljenjem. Policisti so mu nadaljnjo udeležbo v cestnem prometu preprečili z zasegom vozila. Zoper kršitelja pa je bil za vse tri storjene prekrške podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Iz Policijske uprave Maribor so nam sporočili, da se je minuli petek ob 9.40 uri, v križišču vozišča Ledine in dovozne ceste do prodajalne Eleclerc v naselju Maribor zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila Škoda Felicia, temno zelene barve in voznica osebnega avtomobila Opel Corsa, kovinsko zelene barve. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošajo morebitne očividce, da pokličejo na telefonsko številko 113.

V soboto ob 15.10 uri, se je na regionalni cesti izven naselja Janežovci zgodila prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami. 60 letna voznica, državljanka Nizozemske je vozila osebni avtomobil iz smeri Janežovcev v smeri Ptuja. Ko je pripeljala v desni ovinek, ni vozila po desnem smernem vozišču, glede na dovoljeno smer vožnje. Z vozilom je zapeljala v levo preko neprekinjene ločilne črte, na nasprotno smerno vozišče. V tem trenutku je iz njene nasprotne strani pravilno pripeljal 51 letni voznik osebnega avtomobila doma iz okolice Ptuja. Zaradi čelnega trčenja vozil, so se trije udeleženci prometne nesreče hudo telesno poškodovali, dva udeleženca pa lahko telesno. Z reševalnim vozilo so bili odpeljani v SB Ptuj, kjer jim je bila nudena zdravniška pomoč. Zaradi prometne nesreče je bila regionalna cesta zaprta več kot dve uri. Zoper državljanko Nizozemske, voznico osebnega avtomobila so policisti PPP Maribor, vložili kazensko ovadbo na ODT Ptuj.

Fotografija je simbolična

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X