728×90 – glava
728×90 – glava
Padel 40 metrov v globel v gozdu in se zagozdil med skalami

Padel 40 metrov v globel v gozdu in se zagozdil med skalami

Policisti so imeli znova veliko dela.

V noči na soboto je neznani storilec v Mariboru odtujil osebni avtomobil znamke FORD C-MAX SCTi, rdeče barve, registrske številke MBDL-852, letnik 2014, ter s tem lastnico oškodovala 15.800,00 evrov. Vse, ki bi karkoli vedeli o ukradenem vozilu, prosimo naj pokličejo na telefonsko številko 113.

41-letni voznik je v petek okoli ob 18. ure vozil neregistriran osebni avtomobil po lokalni cesti v Apačah, iz smeri Lovrenca na Dravskem polju v smeri proti Njivercam. Ko je pripeljal v bližino hiše Apače štev. 301, se je pred tem iz njegove desne vključil v promet in se že peljal osebni avtomobil. Ker 41-letni voznik ni prilagodil hitrost vožnje, je močno zaviral ter zapeljal na nasprotno smerno vozišče, po katerem se je tedaj pravilno pripeljal 47-letni voznik osebnega avtomobila. Vozili sta čelno trčili, oba voznika pa sta se v trčenju telesno poškodovala.

Včeraj, okoli 17. ure, je 47-letni voznik kolesa z motorjem vozil po lokalni cesti izven naselja Pivola, iz smeri Hočke koče proti Pivoli, pri tem pa je zaradi neprilagojene hitrosti padel in se skupaj s kolesom z motorjem skotalil cirka 40 metrov v globel v gozdu. Ustavil se je v hudourniškem potoku, kjer se je zagozdil med skalami. V nesreči se je voznik hudo telesno poškodoval. Med vožnjo je voznik uporabljal varnostno čelado.

Fotografija je simbolična

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X