728×90 – glava
Odtujili dva osebna avtomobila

Odtujili dva osebna avtomobila

Tatovi nikoli ne počivajo.

V noči na ponedeljek, je neznani storilec s parkirnega prostora v Borovi vasi 23 v Mariboru odtujil osebni avtomobil znamke Volkswagen Golf, serije 5, črne barve, reg. štev. MB JU-589, leto izdelave 2005. Vozilo ima 18 colska kolesa z rdečim robom in poškodovan zadnji odbijač. Materialna škoda znaša okoli 7.500 evrov.

Na Ahacljevi ulici 9 v Mariboru pa je neznani storilec v isti noči odtujil odklenjen osebni avtomobil znamke Renault Clio, bele barve, reg. štev. LJ MI-600, letnik 2000. Delo mu je olajšal voznik, ki je pustil vozilo odklenjeno, avtomobilski ključi pa so bili kar v kontaktni ključavnici. Materialna škoda znaša okoli 1.500 evrov.

Policisti Policijske uprave Maribor so še v torek 23. avgusta ob 14.05 uri se je na Maistrovi ulici 9, v naselju Maribor obravnavali prometno nesrečo v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avta znamke Ford Kuga bele barve in voznik motornega kolesa znamke KTM črno oranžne barve.

Včeraj okoli 7.30 ure se je v naselju Maribor, na Ptujski cesti v križišču z uvozom na AC A1 smer Rogoza zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila znamke VW, tip Passat, bele barve in voznik osebnega avtomobila znamke Peugeot, tip 607, srebrne barve. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, naprošamo vse morebitne očividce, da se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor ali pokličejo na telefonsko številko 02 450 20 30 ali 113.

Fotografija je simbolična

 

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X