728×90 – glava
Prvi šolski dan v Slovenskih goricah

Prvi šolski dan v Slovenskih goricah

Potem ko so se šolske počitnice danes iztekajo, bodo jutri, 1.septembra, šolarji spet sedli v šolske klopi.

  • OŠ SVETA ANA

Na Osnovni šoli Sveta Ana se bodo dejavnosti na prvi šolski dan pričele v četrtek, 1. septembra, ob 8.30 uri. Podružnica v Lokavcu prične z delom ob 8.00. Delovni dan bo trajal do 11.15. Šolska avtobusa bosta na ta dan vozila po prilagojenem voznem redu, s prvo vožnjo ob 7.15 uri.

  • OŠ BENEDIKT

Na Osnovni šoli Benedikt, se prvi šolski dan prične v četrtek, 1. septembra ob 8.20 uri. Učenci od 1. do 9. razreda se zberejo pred šolo ali v primeru slabega vremena v športni dvorani. Prevoz otrok v šolo bo potekal z običajno 2. vožnjo in sicer:
– ob 7.05 uri v smeri Trotkova-Ločki Vrh-Benedikt
– ob 7.20 uri v smeri Trstenik-Ihova-Štajngrova-Benedikt
– ob 7.45 uri v smeri Drvanja-Bačkova-Benediški Vrh-Ženjak-Benedikt
Prevoz otrok domov bo potekal v obratni smeri ob 11.20 uri.

  • OŠ JOŽETA HUDALESA JUROVSKI DOL

Na Osnovni šoli Jožeta Hudalesa Jurovski Dol se pouk v novem šolskem letu se prične v četrtek, ob 8.20 uri. Prvi dan pouka vozita šolska avtobusa zjutraj v šolo kot običajno. Domov peljeta avtobusa ob 12. uri v Partinje in Gasteraj ter Žitence. Kosilo je tudi že prvi dan, in sicer od 11.30 do 12. ure. Učence prvega razreda pripeljejo starši prvi dan v šolo ob 9. uri.

  • OŠ LENART

Pouk v šolskem letu 2016/2017 se na Osnovni šoli Lenart prične v četrtek, 1. septembra. Učenci 1. razreda se skupaj s starši ob 10.00 uri zberejo pred vhodom v šolo na Ptujski 25. Sledil bo svečan sprejem prvošolcev. Učenci od 2. do 9. razreda se ob 8.15 uri zberejo pred šolo. Imeli bodo dve šolski uri. Učenci 3. razreda se zberejo pred šolo na Ptujski 25 (zgornja šola).
Šolski avtobusi in kombiji bodo na ta dan vozili po voznem redu, ki ga najdete na spletni strani Osnovne šole Lenart.

  • OŠ SV. TROJICA

V četrtek, 1. septembra pričenjajo novo šolsko leto tudi na Osnovni šoli Sveta Trojica. Učenci in starši 1. razreda pridejo v šolo ob 9.00 uri in se zberejo v učilnici št. 1. Učenci od 2. do 9. razreda pričnejo prvi šolski dan ob 8.00 uri. Zberejo se v šolski telovadnici. Prvi šolski dan bodo zaključili ob 10.00 uri.
Avtobusni prevoz iz šole bo za ta dan prilagojen. Za učence, ki se vozijo s šolskim avtobusom, je na šolski spletni strani objavljen vozni red šolskih avtobusnih prevozov.

  • OŠ CERKVENJAK

Začetek pouka za vse razrede matične Osnovne šole v Cerkvenjaku in podružnične šole v Vitomarcih se prične ob 8.00 uri.
Šolski avtobusi vozni red je objavljen na spletni strani Osnovne šole Cerkvenjak.

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X